HANKI OIKEUSTIETEEN VALINTAKOEMATERIAALI 2022 UNICONTENTISTA – MATERIAALI JULKAISTU

Valintakoemateriaalipaketti sisältää kaiken valintakokeeseen luettavaksi tarkoitetun aineiston. Materiaalin osat ovat myytävänä myös yksittäin

Materiaali on julkaistu 21.4.2022 sekä painettuna että sähköisenä.
Unicontentin uudistetulla lukualustalla materiaaliin voi tehdä muistiinpanoja (e-julkaisu 5,50€) . Lukualustan kautta materiaalin voi myös tulostaa ja tallentaa omalle laitteelle pdf-muodossa.

 

Huomio korjaus 27.4. :

Oikeustieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoekirjallisuuden Näkökulmia ympäristöoikeuteen -kirjan artikkeli ”Muuttuva luonnonvaraoikeus” (Jukka Similä) on valitettavasti mennyt painoon ennen oikolukua. Oikoluettu versio artikkelista on ladattavissa ilmaiseksi tuotesivulla. Artikkeli on saavutettava, ja sopii siten myös lukemisesteisille hakijoille. Artikkelin asiasisältö ei ole muuttunut. Oikoluetun version tunnistaa ylätunnisteesta ”Muuttuva luonnonvaraoikeus / ERRATA-VERSIO 27.4.22”. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa. 

Lataa ERRATA-VERSIO täältä: https://www.unicontent.fi/tuote/muuttuva-luonnonvaraoikeus-errata-versio-27-4-22/

 

Valintakoemateriaali on julkaistu myös maksuttomana pdf-versiona jonka voi ladata omalle laitteelle, mutta jota ei voi tulostaa.

Ennakkotilaukset painetusta materiaalista (ennen 5.4. tehdyt tilaukset) on postitettu 21.4.2022. Sen jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä. Tilauksen käsittely vie 1-2 työpäivää. Lähetyksien toimituksista vastaa Posti. Paketin arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää Postin toimitusehtojen mukaisesti. Kun tilaus postitetaan, saat seurantakoodin, jolla voit seurata lähetyksen kulkua Postin sivuilla.

Oikeustieteen yhteisvalinnan valintakoemateriaalin voi tilata Unicontentin verkkokaupasta

Tästä tuotesivulle

Du kan beställa juridiska fakultetens svenskspråkiga urvalsprovspaket 2022  på Unicontent näthandel

Till produktsida (21.4.2022 klo 12)

 

UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voinko tulostaa maksuttoman valintakoemateriaaliin ?

Pdf-julkaisu on suojattu niin, ettei sitä voi tulostaa. Jos haluat tulostaa materiaalin itsellesi, voit ostaa maksullisen e-julkaisun (5,50) ja tulostaa sen Unicontentin uudelta lukualustalta tai tallentaa sen laitteellesi pdf-tiedostona ja tulostaa sitten.

Kuinka saan e-julkaisun käyttööni?

Lisättyäsi julkaisun ostoskoriin ja maksettuasi sen saat tilausvahvistuksen yhteydessä linkin josta pääset lukualustalle. Lukualustan ominaisuuksista ja käytöstä voit lukea lisää täältä.

Kuinka uusi Unicontent lukualusta eroaa aiemmin käytössä olleesta lukualustasta?

Uusi lukualusta tunnistaa julkaisun sisältämän tekstin, jolloin merkintöjen tekeminen on helpompaa. Lisäksi tekstistä voi tehdä hakuja. Julkaisu on myös mahdollista tallentaa pdf-muodossa omalle laitteelle merkintöineen. Lukupaneelista on mahdollista selata julkaisun sivuja ja siirtyä nopeasti haluamalleen sivulle.

Lue lisää muista ominaisuuksista ohjesivulta.

Miksi minun pitää luoda oma tili ostaessani Unicontentista?

Unicontentista ei voi tehdä tilausta ilman oman käyttäjätilin luontia. Sen voit tehdä joko sivun ylälaidassa (klikkaa ’kirjaudu’ ja täytä rekisteröitymiseen tarvittavat tiedot) tai kassalla tilauksen yhteydessä.

Oma tili sivulla voit vaihtaa salasanasi, muokata osoitetietojasi, nähdä kaikki tekemäsi tilaukset sekä pääset käyttämään ostamiasi e-julkaisuja ja lataamaan pdf-tiedostoja.

En pääse kirjautumaan Unicontentiin entisillä shop.unigrafia.fi käyttäjätunnuksillani?

Unicontent on erillinen palvelu, joka ei ole yhteydessä shop.unigrafia.fi sivustoon. Sinun tulee luoda itsellesi uusi käyttäjätunnus Unicontentiin. Voit tehdä sen joko kirjautumis-sivulla tai kassalla tilauksen yhteydessä.

En ole saanut pakettini tilauksen seurantatunnusta?

Suosittelemme ensiksi tarkistamaan tilauksen yhteydessä käyttämäsi sähköpostiosoitteen kirjoitusvirheiden varalta sekä sen, onko seurantatunnuksen sisältävä viesti mennyt sähköpostin roskapostikansioon.

Seurantatunnuksen sisältävän viestin lähettäjän osoite on noreply@punamusta.com ja lähettäjän nimi Unicontent.fi

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@unigrafia.fi, jos tarvitset uuden seurantatunnuksen.

En ole saanut painettuja kirjoja ajoissa? (luvatussa 1-3 arkipäivässä) Missä lähetys viipyy?

Voit tarkistaa lähetyksesi statuksen käyttämällä tilauksen seurantatunnusta Postin sivuilla: https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/lahetyksen-seuranta-ja-hakeminen

Painettujen kirjojen lähetyksestä vastaa Posti. Voit hakea ratkaisua ongelmaasi Postin sivuilta: https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/lahetyksen-seuranta-ja-hakeminen/myohastynyt-kadonnut-tai-vahingoittunut-lahetys tai ottamalla yhteyttä Postin asiakaspalveluun.

Olen maksanut tilaukseni, mutta en saanut tilausvahvistusta (tilaus ei mennyt eteenpäin)

Pyydämme lähettämään sähköpostitse asiakaspalvelu@unigrafia.fi nimesi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä tilauspäivämäärän niin voimme tarkistaa missä vaiheessa tilauksesi on ja lähettää sinulle uuden tilausvahvistuksen.

Näet myös tilauksesi tilan ja ladattavissa olevat julkaisut kirjautumalla käyttäjätilillesi: (https://www.unicontent.fi/oma-tili/)

Olen unohtanut salasanani

Pääset vaihtamaan unohtuneen salasanasi kirjautumissivulla (https://www.unicontent.fi/oma-tili/) olevan linkin kautta.