TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

E-julkaisuja ja ladattavia pdf-julkaisuja koskevat ehdot

1. Yleistä

Unicontent tarjoaa palvelun, jossa käyttäjä voi lukea, ladata ja tehdä merkintöjä ostamaansa e-julkaisuun. Nämä yleiset ehdot muodostavat sinun ja Unicontentin välille sopimuksen, joka koskee palvelun käyttöä. Saadaksesi palvelun käyttöösi, tulee sinun hyväksyä nämä käyttöehdot ja noudattaa niitä. Ostamalla e-julkaisun tai ladattavan pdf-julkaisun sitoudut noudattamaan näitä yleisiä ehtoja.

2. Käyttäjätilin rekisteröinti

Saadaksesi palvelun sisällön käyttöösi, tulee sinun rekisteröityä ja luoda itsellesi käyttäjätili. Vastaat siitä, että antamasi henkilötiedot ovat totuudenmukaiset ja myös siitä, etteivät kirjautumistietosi tai salasanasi joudu toisen henkilön haltuun. Käyttäjätilin luominen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Voit itse muuttaa sähköpostitietojasi Unicontentin verkkosivuston ”Oma tili” -kohdassa. 

3. Palvelun tekniset vaatimukset

Suoratoistoratkaisun takia palvelun käyttäminen edellyttää internet-yhteyttä. Unicontent ei vastaa puutteellisen laitteiston, ohjelmiston ja/tai verkkoyhteyden toiminnan aiheuttamista vioista ja/tai viivästymisistä.

4. Hinta- ja maksuehdot 

Hintatiedot ovat saatavilla Unicontentin verkkosivustolla. Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Tämän kohdan maksujen lisäksi vastaat teleoperaattorisi veloittamista tietoliikennekuluista, jotka hoidetaan sinun ja operaattorisi välillä näiden yleisten käyttöehtojen ulkopuolella. Käyttäjän tulee suorittaa maksu suoraan tilauksen yhteydessä.  

Unicontent tekee yhteistyötä Paytrailin kanssa tarjotakseen asiakkaille eri maksutapoja. Voit valita maksutavaksi mobiilimaksun, korttimaksun, pankkimaksun, laskun tai osamaksun. 

Unicontentin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 020 718 1830, www.paytrail.com 

Y-tunnukselliset yritykset ja yhteisöt voivat valita maksutavaksi Paytrailin maksuvaihtoehtojen lisäksi myös Unigrafian lähettämän laskun. Lasku toimitetaan joko sähköisenä tai paperisena annettuun laskutusosoitteeseen. Laskua varten tarvitsemme yrityksen laskutusosoitteen, y-tunnuksen, verkkolaskuosoitteen (jos on) ja laskun viitetiedon. Huomioithan, että emme toimita laskuja lähetysten mukana. Laskuun lisätään automaattisesti laskutuslisä, joka on 10€ per tilaus.

5. Palvelun ehtojen muuttaminen

Unicontent pidättää oikeuden muuttaa palvelun ehtoja ja hintoja mukaan lukien nämä yleiset käyttöehdot tämän ollessa tarpeellista olosuhteiden olennaisen muutoksen, palvelun tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten muutosten tai muun pätevän syyn johdosta. Muutetuista hinnoista tai ehdoista tiedotetaan sähköpostitse ja tieto julkaistaan myös Unicontentin verkkosivustolla. Muutetut ehdot ja hinnat tulevat voimaan, kun ne on julkaistu Unicontentin sivuilla.

6. Sopimuskausi

Mikäli rikot näitä yleisiä käyttöehtoja, on Unicontentilla oikeus välittömästi estää pääsysi palveluun. Näiden yleisten käyttöehtojen rikkominen saattaa myös johtaa vahingonkorvausvelvollisuuteen. Unicontentilla on myös oikeus yhden kuukauden ennakkoilmoituksella perua pääsysi palveluun, jos palvelu lopetetaan tai sitä muutetaan.

7. Peruuttamisoikeus ja reklamaatio

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut tilaamasi tuotteen tai palvelun käyttöösi ja saada täysi maksunpalautus. Peruuttamisoikeutta käyttääksesi sinun on määräajan sisällä otettava yhteys Unicontentin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löydät alta luvusta 12. Liitä peruutusilmoitukseen tilauksen numero, peruutuksen syy, yhteystietosi sekä tilauksen päivämäärä.

Jos peruuttamisaikana yrität jollain tavoin ladata, suoratoistaa tai kuluttaa palvelun sisältöä hyväksyt, että (i) tällaista sisältöä toimitetaan peruuttamisaikana ja että (ii) peruuttamisoikeutesi katsotaan menetetyksi toimituksen alkamisen seurauksena. Tämä tarkoittaa, ettet voi enää käytön aloitettuasi peruttaa tilaustasi, vaikka peruuttamisaika ei olisi vielä kulunut umpeen.

Jos palvelu tai saamasi tuote on viallinen, voit ottaa yhteyttä Unicontentin asiakaspalveluun reklamaation tekemiseksi.

8. Unicontentin velvollisuudet ja oikeudet

Unicontent tarjoaa palvelun sellaisena kuin se kulloinkin on. Unicontentilla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä kun muutos on tarpeellista olosuhteiden muutoksen, palvelun tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten muutosten tai muun pätevän syyn johdosta eikä muutos vaikuta palvelun sisältöön oleellisesti. Käyttäjä ymmärtää, että palvelun sisältö ja toiminnot voivat  siten muuttua ilman etukäteistä tiedottamista.

Unicontentilla on oikeus viestiä sinulle sähköpostitse, puhelimitse tai postitse asioista, jotka liittyvät suoraan Unicontentin palveluun, kuten esimerkiksi käyttökatkoihin. Lisäksi Unicontent voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse asioissa, jotka koskevat tarjouksia, kirjavinkkejä, tuotteita, toimintoja, tutkimuksia tai tapahtumia, jotka liittyvät Unicontentin palveluun jos et ole erikseen kieltäytynyt tällaisesta viestinnästä.

Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden. Unicontent ei kuitenkaan takaa, että palvelu toimisi aina virheettömästi ja keskeytyksittä. Unicontent ei vastaa siitä, että et voi käyttää palvelua johtuen Unicontentista riippumattomista syistä (esimerkiksi ylikuormitus, verkko- tai muut tietoliikenneviat tai sinun käyttäjänä tekemä väärinkäytös tai puute laitteissasi). Jos palvelussa ilmenee puutteita tai katkoksia, Unicontentilla on oikeus korjata ne ilman, että ne katsotaan sopimusrikkomuksiksi. Unicontentilla on myös kohtuullisissa määrin oikeus sulkea palvelu päivityksen, huollon ja korjaustoimien ajaksi.

9. Palvelun käyttäminen ja käyttäjän vastuu 

Unicontent tai Unicontentin sisällönhankkijat omistavat kaiken Unicontentin tarjoaman tekijänoikeudella suojatun sisällön. Käyttäjätilin luomisella ja maksun suorittamisella sinulle myönnetään palvelun sisältöön ei-yksinomainen, luovutuskelvoton, rajoitettu lisenssi, jonka nojalla voit käyttää sisältöä näiden yleisten käyttöehtojen mukaisesti. Näiden käyttöehtojen nojalla omistusoikeus tai muut immateriaalioikeudet palvelun sisältöön eivät siirry sinulle tai muille. Käyttäjänä voit näiden yleisten käyttöehtojen mukaisesti kuunnella äänikirjoja (ei vielä käytössä oleva ominaisuus), lukea, tehdä muistiinpanoja e-julkaisuihin ja tutustua palvelun muuhun sisältöön. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan yksityistä käyttöä varten eikä sitä saa käyttää kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen. 

Käyttäjätilisi on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa muiden kanssa. Sitoudut olemaan kopioimatta kokonaan tai osin e-julkaisuja tai Unicontentin palvelun muuta sisältöä sekä muutoin olemaan kiertämättä teknisiä rajoituksia, joiden tarkoituksena on estää palvelun sisällön kopioiminen sekä olemaan levittämättä edelleen e-julkaisuja tai Unicontentin palvelun muuta sisältöä esimerkiksi myymällä, kopioimalla, lainaamalla tai vuokraamalla sitä edes omaan käyttöön. Et myöskään saa käyttää palvelua mihinkään laittomaan tarkoitukseen tai siten, että loukkaat näitä yleisiä käyttöehtoja. Et saa kannustaa toista henkilöä palvelun sellaiseen käyttämiseen, joka rikkoo lakia tai näitä yleisiä käyttöehtoja. Vastaat siitä, että antamasi sähköpostiosoite on oikea ja ajan tasalla, sillä suurin osa tilaukseen ja ostoihin liittyvästä viestinnästä tapahtuu sähköpostitse. 

Jos epäilet, että tiliäsi käytetään luvattomasti, tulee sinun ilmoittaa asiasta Unicontentille välittömästi sekä vaihtaa salasanasi. Vastaat itse kaikesta vahingosta, joka on syntynyt sallittuasi toisen henkilön pääsyn palveluun käyttäjätilisi kautta. 

10. Suojaaminen 

E-julkaisujen kaikki kopiointi ja luvaton edelleen levittäminen on kielletty. Vastaat itse siitä, ettei e-julkaisua levitetä edelleen muille edellä kohdassa 9. kuvatulla tavalla.

11. Soveltuva lainsäädäntö 

Näitä yleisiä käyttöehtoja tulkitaan ja sovelletaan Suomen lain mukaan.  

Jos Unicontentin ja sinun välille syntyy riita, tulee osapuolten ensisijaisesti pyrkiä sopimaan riita keskenään. Riita voidaan myös tutkia kuluttajariitalautakunnassa, jos se on toimivaltainen käsittelemään asian ja riita soveltuu lautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakuntaan voit olla yhteydessä heidän sivustollaan www.kuluttajariita.fi, sähköpostitse kril@oikeus.fi, puhelimitse 029 553 6901 tai postitse Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan, esimerkiksi www.kuluttajaneuvonta.fi-sivuston kautta. 

12. Yhteystiedot  

Unicontentin asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse. Vastaamme yhteydenottoihin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sähköposti:  hello(at)unicontent.fi

Osoite: Unigrafia Oy, PL 53, 00014 Helsingin yliopisto

y-tunnus: 2373001-4

13. Henkilötiedot 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ostaessaan meiltä. Täältä voit lukea, miten käytämme ja suojaamme henkilötietoja. 

 

Painettuja kirjoja ja muita tuotteita koskevat seuraavat toimitusehdot

1. Yleistä

Unicontent toimittaa painettuja kirjoja ja muita tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Norjaan, Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Otamme vastaan ainoastaan verkossa tehtyjä tilauksia. Voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä.

Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme. 

Unicontent ei vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä, julkaisun ilmestymisajan muuttumisesta tai virheistä artikkelitiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuote on loppunut. 

2. Käyttäjätilin rekisteröinti

Tilataksesi tuotteita Unicontentin kaupasta, tulee sinun rekisteröityä ja luoda itsellesi käyttäjätili. Vastaat siitä, että antamasi henkilötiedot ovat totuudenmukaiset ja myös siitä, etteivät kirjautumistietosi tai salasanasi joudu toisen henkilön haltuun. Käyttäjätilin luominen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Voit itse muuttaa sähköpostitietojasi Unicontentin verkkosivuston ”Oma tili” -kohdassa. 

3. Toimitusaika  

Painetut tuotteet lähetetään pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä tilauksen teosta. Jos tilaamasi tuote on loppu, tai sen toimittaminen viivästyy olennaisesti, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse.

4. Toimitustavat  

Painetut kirjat toimitetaan varastoltamme postipakettina. Veloitamme lähetyksestä kiinteän toimituskulun 9,90€ per tilaus Suomeen, 27,50€ Ahvenanmaalle ja EU:n sisällä sekä 40€ Norjaan, Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

5. Hinta- ja maksuehdot

Hintatiedot ovat saatavilla Unicontentin verkkosivustolla. Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Unicontent tekee yhteistyötä Paytrailin kanssa tarjotakseen asiakkaille eri maksutapoja. Voit valita maksutavaksi mobiilimaksun, korttimaksun, pankkimaksun, laskun tai osamaksun. 

Unicontentin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 020 718 1830, www.paytrail.com 

Y-tunnukselliset yritykset ja yhteisöt voivat valita maksutavaksi Paytrailin maksuvaihtoehtojen lisäksi myös Unigrafian lähettämän laskun. Lasku toimitetaan joko sähköisenä tai paperisena annettuun laskutusosoitteeseen. Laskua varten tarvitsemme yrityksen laskutusosoitteen, y-tunnuksen, verkkolaskuosoitteen (jos on) ja laskun viitetiedon. Huomioithan, että emme toimita laskuja lähetysten mukana. Laskuun lisätään automaattisesti laskutuslisä, joka on 10€ per tilaus.

6. Viivästykset 

Teemme parhaamme toimittaaksemme tuotteet asiakkaillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta valitettavasti joskus toimituksissa tulee viivästyksiä. Tästä syystä emme voi taata, että tilaus on perillä tiettynä päivänä, emmekä vastaa viivästyksistä aiheutuvista vahingoista. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia. 

7. Peruuttamisoikeus ja reklamaatio

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen ja saada täysi maksunpalautus. Peruuttamisoikeutta käyttääksesi sinun on määräajan sisällä otettava yhteys Unicontentin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löydät alta luvusta 10. Liitä peruutusilmoitukseen tilauksen numero, peruutuksen syy, yhteystietosi sekä tilauksen päivämäärä.

Jos palvelu tai saamasi tuote on viallinen, voit ottaa yhteyttä Unicontentin asiakaspalveluun reklamaation tekemiseksi.

8. Tuotteen palautus ja vaihto 

Kun palautat käyttämättömän tavaran etiketteineen ja pakkauksineen 30 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä maksamme takaisin maksamasi summan kokonaisuudessaan. Mikäli tavaran laatu on kärsinyt sen seurauksena, että sitä on käsitelty enemmän kuin on tarpeen tutkiakseen tuotteen kunnon ja toimivuuden, voimme vähentää arvon vähennystä vastaavan summan takaisinmaksusta. 

Voit palauttaa tuotteet samassa pakkauksessa, jossa lähetys saapui sinulle. Jos olet ehtinyt hävittää pakkauksen, voit lähettää palautuksen hyvin myös muussa pakkauksessa – tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin.  

Voit vaihtaa tuotteen toiseen palauttamalla tuotteen meille palautusohjeidemme mukaisesti ja tämän jälkeen voit tehdä uuden tilauksen verkkosivuillamme. 

Kun syystä tai toisesta, palautat tilauksesi, saat takaisinmaksun ostetuista tuotteista Paytrailin kautta. Takaisinmaksu tehdään tilille, jota käytit ostoksen yhteydessä. 

9. Soveltuva lainsäädäntö 

Näitä ehtoja tulkitaan ja sovelletaan Suomen lain mukaan.  

Jos Unicontentin ja sinun välille syntyy riita, tulee osapuolten ensisijaisesti pyrkiä sopimaan riita keskenään. Riita voidaan myös tutkia kuluttajariitalautakunnassa, jos se on toimivaltainen käsittelemään asian ja riita soveltuu lautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakuntaan voit olla yhteydessä heidän sivustollaan www.kuluttajariita.fi, sähköpostitse kril@oikeus.fi, puhelimitse 029 553 6901 tai postitse Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan, esimerkiksi www.kuluttajaneuvonta.fi-sivuston kautta. 

10. Yhteystiedot  

Unicontentin asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse. Vastaamme yhteydenottoihin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sähköposti:  hello(at)unicontent.fi

Osoite: Unigrafia Oy, PL 53, 00014 Helsingin yliopisto

y-tunnus: 2373001-4

11. Henkilötiedot 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ostaessaan meiltä. Täältä voit lukea, miten käytämme ja suojaamme henkilötietoja. 

 

Käyttöehdot päivitettiin viimeksi: 19.5.2023